1 Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile si serviciile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.

2 Plata produselor/serviciilor se poate face in numerar sau cu cardul, in magazin,  in sistem ramburs la curier, prin transfer bancar sau online cu cardul, prin procesatorul de plati Netopia

3 Plata online cu cardul se va face numai dupa confirmarea disponibilitatii comenzii de catre un operator AutoBro, aceasta o sa va comunice link-ul de plata prin urmatoarele canale de cumunicare: e-mail sau sms. Dupa confirmarea platii, comanda va fi expediata catre dumneavoastra.

4 Plata prin transfer bancar se va face numai dupa confirmarea disponibilitatii comenzii de catre un operator AutoBro, acesta urmand sa va transmita datele necesare efectuarii transferului bancar prin urmatoarele canale de cumunicare: e-mail, sms sau whatsapp. Dupa confirmarea platii, comanda va fi expediata catre dumneavoastra.

Nu ai gasit piesa dorita?