INFORMATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL1 DATELE DUMNEAVOASTRA

1.1 AUTOBRO ONLINE SHOP SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe siteul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit doar catre fimele de curierat cu care colaboram (atunci cand este cazul) si/sau furnizorilor de la care achizitionam piesele pentru servicii post-vanzare, mai exact in cazul garantiilor. Acest transfer de date este securizat.

1.2 De asemenea, colectam si prelucram date cu caracter personal in scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de catre  autobro.ro ( AUTOBRO ONLINE SHOP SRL )

1.3 Nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

 

2. CE DATE FOLOSIM?

Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, adresa livrare, codul numeric personal si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate, cont bancar si seria de sasiu a automobilului.

 

3 SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

a) Servicii de vanzare/post vanzare:

  • Numele si prenumele - Pentru a va putea identifica.
  • Numarul de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va pute contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra.
  • Adresa de email - pentru a va putea trimite informatii aditionale despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.
  • Adresa de livrare - pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat
  • CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate - pentru facturare si servicii post vanzare(retur, garantii)
  • Cont bancar - pentru a va putea returna contravaluarea unui eventual retur
  • Seria de sasiu a automobilului - pentru identificarea corecta a reperelor comandate 

 

b) Campanii directe de marketing:

Newsletter - Adresa de email - pentru a transmite informari periodice despre oferte speciale si campanii adresate clientilor

 

c) Campanii cu premii:

  • Adresa de email si numar de telefon - pentru a va putea notifica in eventualitatea in care castigati premiul
  • Adresa domiciliu sau alta adresa indicata de catre client - in vederea livrarii premiilor prin curier
  • CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate - pentru redactarea procesului verbal de predare-primire al premiului incheiat intre Autobro.ro si castigatorul premiului. In acest caz este necesara si o copie a actului de identitate pentru a fi in conformitate cu prevederile legale.4 TERTE PARTI

4.1 Avem incheiate contracte cu prestatori de servicii, iar acestia pot avea acces la datele dvs. cu caracter personal, insa Autobro Online Shop SRL nu ia autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor.

4.2 Colectam informatii in scopul de a monitoriza utilizarea de catre dvs. a produselor si serviciilor. Furnizam aceste informatii unor terte parti (de exemplu, furnizorilor de continut si agentiilor de publicitate), dar nicio astfel de raportare catre o terta parte nu va include informatii ce pot identifica un client individual.

4.3 In ceea ce priveste modul in care partenerul nostru utilizeaza datele dvs. cu caracter personal, se vor aplica termenii si conditiile partenerului, precum si politicile sale privind protectia datelor.

4.4 Pentru a va transmite o publicitate relevanta pentru dvs., veti

vedea, de asemenea, publicitate tintita online, aceasta fiind denumita publicitate pe baza de interese. Poate fi facuta pe site-ul Autobro.ro, cele ale altor organizatii, precum si alte canale media online, cum ar fi Google si retele sociale.

4.5 Subliniem ca a opta pentru renuntarea la publicitatea pe baza de interese nu va opri afisarea reclamelor, dar acestea nu vor mai fi individualizate in functie de interesele dvs.

 

5 DURATA STOCARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

Datele dumneavoastra sunt stocate intr-o baza de date interna, securizata pentru 5 ani pentru a putea mentine istoricul comenzilor dumneavoastra, pentru a va putea trimite oferte si/sau informatii aditionale legate de produsele pe care le comercializam.

 

6 DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

6.1 Dreptul la acces
Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

6.2 Dreptul de a restructiona prelurarea datelor
Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

6.3 Dreptul la rectificare
Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la C

6.4 Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

6.5 Dreptul de a fi uitat
Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.

6.6 Dreptul la opozitie
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime. Exceptie facand prelucrarea in scopul furnizarii de servicii de marketing direct. In acest caz, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare printr-un email la contact@autobro.ro

 

7 CONTACT

Va puteti exercita oricare din drepturile sus-mentionate inaintandu-ne o solicitare scrisa prin intermediul formularului de contact de pe site, sau trimitand o solicitare la contact@autobro.ro

 

Nu ai gasit piesa dorita?